close
Početna > Zaposleni > Zadovoljni zaposleni

Zadovoljni zaposleni

U Medisu je trenutno zaposleno skoro 280 osoba, od toga više od 70 % ima visoku naobrazbu. Najviše ima farmaceuta, hemičara i lekara, a u službama za potporu rade i osobe društvenih i ekonomskih usmerenja, kao i informatičari i knjigovođe.

Medis je, pre svega zbog znanja i efikasnosti zaposlenih, u više od dvadeset godina svog postojanja postao međunarodno farmaceutsko preduzeće koje trenutno posluje u više od deset država. Zato naš recept za brz rast i razvoj još uvek ostaje isti:

  • radimo stvari koje nas vesele i u koje verujemo, zato radimo sa strašću i oduševljenjem
  • usmereni smo prema cilju, do kojega pokušavamo doći što brže i najkraćim putem
  • s lakoćom rasterećujemo sebe i svoje stranke

Zaposlenima omogućujemo stalne obuke, razvoj međunarodne karijere, organizujemo društvene događaje kao što su piknici, novogodišnje zabave i sportske priredbe.

Zadovoljstvo zaposlenih svake godine merimo anketom. Uprkos brzom rastu preduzeća već dugi niz godina uspeva nam zadržati visok stepen zadovoljstva poslom. Na skali od 1 do 7, gde je 7 najbolja ocena, zadnjih godina ukupna prosečna ocena je uvek iznad 5, u nekim zemljama čak iznad 6.

Među najviše ocenjena područja spadaju status zaposlenog u preduzeću, način vođenja, radna okolina, međusobni odnosi, stepen odgovornosti i osećaj osobnog uspeha na radnom mestu. Znači da radimo ono šta volimo raditi i sa ljudima kojima verujemo. Na osnovu rezultata ankete zajedno oblikujemo predloge za sledeće korake, a o promenama iz prošle godine razgovaramo.

Dodatna potvrda da radimo dobro i da ulažemo u zaposlene jeste i činjenica da se preduzeće Medis uvrstilo među finaliste Zlatne niti (izbor najboljih poslodavaca u Sloveniji) 2007. godine i ponovo 2009. godine.

Za preduzeće Medis karakterističan je zdrav odnos prema radu. Radimo ono što nas veseli i u što verujemo, zato radimo sa strašću i oduševljenjem!

Medisove e-novosti
Upoznat sam sa pravilima o zaštiti prava na privatnost.