close
Početna > Proizvodi > Bez recepta

Bez recepta

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku ili medicinskom proizvodu. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

close

Gengigel

hijaluronska kiselina

Za upaljene i povređene desni, afte, parodontitis (džepovi u desnima), nadražena tkiva u ustima usled proteza i kod nicanja zuba.

www.gengigel.rs

close

Gengigel first aid

hijaluronska kiselina

Gengigel first aid je rastvor za primenu kod kuće za brže zarastanja rana nakon stomatoloških zahvata. Efikasno smanjuje bol i neprijatnost nakon povrede, odnosno hirurškog ili parodontalnog lečenja.

www.gengigel.rs

close

HemoClin

gel

HemoClin gel namenjen je za tretman analnih tegoba i za ublažavanje simptoma iritacije, svraba, osećaja peckanja i osetljivosti koji su povezani sa hemoroidima.

HemoClin gel sprečava i tretira analne tegobe. Hemoroidi i druge analne tegobe često se javljaju za vreme trudnoće i nakon porođaja.

close

Imunoglukan P4H

Imunoglukan obogaćen vitaminom C i cinkom

Dodatak ishrani sa prirodnim polisaharidom imunoglukanom te vitaminom C i cinkom, koji učestvuju u radu imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin takođe C pomaže u smanjivanju umora i iscrpljenosti.

www.imunoglukan.rs »

Imunoglukan na Facebooku »

close

Imunoglukan P4H ACUTE - tri puta jaći

trostruka doza Imunoglukana (300 mg u jednoj kapsuli), vitamin C i cink

Dodatak ishrani u kapsulama koje osim Imunoglukana (300 mg) sadrže i vitamin C i cink, koji imaju ulogu u radu imunog sistema.

www.imunoglukan.rs

Imunoglukan na Facebooku

close

Nailner

rastvor u obliku olovke i laka

Jedinstveni sistem nosača omogućava sastojcima da prodru u nokat i da se suprotstave gljivicama u korenu promenom okoline nokta. Štiti nanovo izrasli nokat od infekcije. Nailner lak 2 u 1 in Nailner Olovka 2 u 1 sadrže i sastojak za posvetljivanje koji pomaže u poboljšanju izgleda zaraženog nokta nakon samo 7 dana.

close

Novalac

adaptirana mleka

Univerzalne i specijalne mlečne formule za odojčad sa zatvorom, povećanim vraćanjem hrane, za odojčad sa kolikama i za obezbeđivanje dugotrajne sitosti odojčeta.

www.novalac.rs

Novalac na Facebooku

close

Novalac prenatalne kapsule

aktivna folna kiselina Quatrefolic®, gvožđe i DHA

Inovativna kombinacija aktivne folne kiseline, gvožđa i omega-3 masne kiseline DHA. Za žene u vreme planiranja trudnoće, za trudnice i dojilje.

www.novalac-prenatal.rs

close

PoxClin

pena za hlađenje

PoxClin pena za hlađenje se koristi za brzo ublažavanje iritacije, svraba i osetljivosti koja prati ovčije boginje.

close

WAYA D3 kapi

probiotske kapi za za novorođenčad i odojčad

Jedine kapi sa probiotikom Lactobacillus rhamnosus GG i vitaminom D3 u uljanoj suspenziji, smanjuju verovatnoću pojave grčeva kod novorođenčadi i odojčadi. Vitamin D potreban je za normalan rast i razvoj kostiju dece i doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema.

www.waya.rs »

WAYA Facebook »

close

WAYA kapi

probiotske kapi za odojčad i decu

Kapi za odojčad i decu WAYA sadrže probiotsku kulturu Lactobacillus rhamnosus GG, koja je najistraženija probiotska kultura na svetu.

Upotreba kapi za odojčad i decu WAYA preporučuje se za dijetetsku regulaciju smetnji sa varenjem.

www.waya.rs »

WAYA na Facebooku »

close

WAYA kapsule

probiotske kapsule za odrasle i decu

WAYA probiotik za odrasle i decu za regulisanje smetnji sa varenjem. Sadrže probiotsku kulturu Lactobacillus rhamnosus GG, koja je najistraženija probiotska kultura na svetu.

www.waya.rs »

WAYA na Facebooku »

Medisove e-novosti
Upoznat sam sa pravilima o zaštiti prava na privatnost.