close
Početna > Proizvodi > Bez recepta

Bez recepta

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku ili medicinskom proizvodu. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

close

Ekolostrum

100% prirodni kolostrum, cink, selen

Kapsule Ekolostrum su izvor belančevina potrebnih za normalan rast i razvoj kostiju kod dece. Doprinose održavanju mišićne mase i normalnih kostiju.

www.ekolostrum.com »

close

Gengigel

hijaluronska kiselina

Za upaljene i povređene desni, afte, parodontitis (džepovi u desnima), nadražena tkiva u ustima usled proteza i kod nicanja zuba.

www.gengigel.rs »

close

Gengigel first aid

hijaluronska kiselina

Gengigel first aid je rastvor za primenu kod kuće za brže zarastanja rana nakon stomatoloških zahvata. Efikasno smanjuje bol i neprijatnost nakon povrede, odnosno hirurškog ili parodontalnog lečenja.

www.gengigel.rs »

close

Imunoglukan P4H

Imunoglukan obogaćen vitaminom C i cinkom

Dodatak ishrani sa prirodnim polisaharidom imunoglukanom te vitaminom C i cinkom, koji učestvuju u radu imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin takođe C pomaže u smanjivanju umora i iscrpljenosti.

www.imunoglukan.rs »

Imunoglukan na Facebooku »

close

Novalac

adaptirana mleka

Univerzalne i specijalne mlečne formule za odojčad sa zatvorom, povećanim vraćanjem hrane, za odojčad sa kolikama i za obezbeđivanje dugotrajne sitosti odojčeta.

www.novalac.rs »

Novalac na Facebooku »

close

WAYA LGG kapi

probiotske kapi za odojčad i decu

Kapi za odojčad i decu WAYA® LGG® sadrže probiotsku kulturu LGG®(Lactobacillus rhamnosus GG), koja je najistraženija probiotska kultura na svetu.

Upotreba kapi za odojčad i decu WAYA® LGG® preporučuje se za dijetetsku regulaciju smetnji sa varenjem.

www.waya.rs »

WAYA LGG na Facebooku »

close

WAYA LGG kapsule

probiotske kapsule za odrasle i decu

WAYA® LGG® probiotik za odrasle i decu za regulisanje smetnji sa varenjem. Sadrže probiotsku kulturu LGG®(Lactobacillus rhamnosus GG), koja je najistraženija probiotska kultura na svetu.

www.waya.rs »

WAYA LGG na Facebooku »

Medisove e-novosti